Liity Salon ratsastusseuraan!

perhejäsen seniori 30€
perhejäsen juniori 22.50€
kannatusjäsen 20€

Jäseneksi liitytään toimittamalla jäsensihteerille sähköpostilla tai alla olevalla lomakkeella tulevan jäsenen nimi, henkilötunnus, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Jos kyseinen liittyjä on tai on ollut jo jonkin muun ratsastus- tai urheiluseuran jäsen, silloin jäsensihteeri tarvitsee vain jäsenkortista löytyvän sportti-IDn (8-numeroinen numerosarja jäsenkortin kääntöpuolella). Liityttäessä Salon Ratsastusseuraan liitytään samalla Suomen Ratsastajainliittoon. 1.1. jäsenenä olleille lähetetään jäsenmaksulappu niin sanottuna e-kirjeenä suoraan liitosta. Jäsenmaksua maksettaessa on tärkeätä käyttää oikeata viitettä, muuten rahat eivät löydä perille. Myöhemmin vuoden kuluessa seuraan liityttäessä maksulaput lähetetään pääsääntöisesti sähköpostin liitteenä. Huolehdi siis, että olet ilmoittanut rekisteriin toimivan sähköpostiosoitteen ja käy myös vilkaisemassa postiasi silloin tällöin!

Etunimi*
Sukunimi*