Salon Ratsastusseura etsii ratsastuskouluyrittäjää

Kuva: Tommy Sundström

Salon Urheilupuistossa on toiminut ratsastuskoulu 70-luvulta lähtien. Ratsastuskeskuksen sijainti on keskeinen ja kulkuyhteydet ovat erinomaiset.

Tarjoamme tulevalle yrittäjälle vuonna 2015 täysin remontoidun tallin 13 karsinapaikalla. Yrittäjän käytössä on maneesi, kenttä sekä kalustoa sopimuksen mukaan. Alueella on myös mahdollista yöpyä tilapäisesti.

Ratsastuskeskuksella on loistavat puitteet kilpailu-, valmennus-, leiri,- ja kerhotoimintaan. Aktiivisena ja palkittuna kilpailunjärjestäjänä haluamme tehdä yhteistyötä yrittäjän kanssa tapahtumien järjestämiseksi.

Yrittäjän toiminnan tulee täyttää SRL:n jäsentallin kriteerit. Lisäksi yrittäjältä odotetaan yhteistyötaitoja, ammattitaitoa opettaa ratsastusta erilaisille asiakasryhmille, sekä riittäviä taloudellisia resursseja ratsastuskoulutoimintansa aloittamiselle.

Tilojen vuokra vuonna 2020 on 1800e kuukaudessa + alv.

Lisätietoja Salon Ratsastusseuran puheenjohtaja Maarit Teurilta